CCMORE LIQUID BAIT PRESERVATIVE -500ML
CCMORE LIQUID BAIT PRESERVATIVE -500ML
Dit vloeibare aas-conserveermiddel is een 100% visvriendelijk product van menselijke voedingskwaliteit dat gedurende vele jaren is ontwikkeld en de maatstaf is voor conserveermiddelen die worden...

Artikelnummer

8976 007

Gewicht   

0,000 KG

€ 10,50 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Dit vloeibare aas-conserveermiddel is een 100% visvriendelijk product van menselijke voedingskwaliteit dat gedurende vele jaren is ontwikkeld en de maatstaf is voor conserveermiddelen die worden gebruikt bij de productie van hoogwaardig 'houdbaar' aas. Het is een smaakloos, aromavrij additief dat gemakkelijk in de bloedbaan wordt verspreid, waardoor het het hele jaar door een waardevolle energiebron is.

Hoe houdbaar aas te maken:

Vervang 20-30% van de eierbehoefte van je mix door conserveermiddel.
bijv. Als je mix uit 6 eieren bestaat, gebruik dan 4 en daarna 100 ml conserveermiddel (medium ei = 50/60 ml).

• Klop de eieren en het conserveermiddel goed door elkaar.
• Voeg eventueel smaken en vloeibare voedingsmiddelen toe.
• Voeg je basismix toe om de gewenste pastatextuur te creëren (plooibaar maar niet plakkerig).
• Laat de pasta >30 minuten in een afgesloten plastic zak liggen.
• Rol aas op maat en vorm.
• Kook in water gedurende de vereiste tijd en laat het drogen.
• Droog nog 24-72 uur, afhankelijk van de vereiste hardheid.

Gebruikstip:

Er kunnen veel lagere niveaus van Liquid Bait Conservative worden gebruikt om boilies met een houdbaarheid te produceren (zelfs zo laag als 50 ml/kg), maar het is dan essentieel dat het afgewerkte aas goed wordt gedroogd en vervolgens wordt bewaard in containers waar ze kunnen ademen en niet kunnen worden blootgesteld aan veranderingen in vocht en temperatuur.

Hoe langer aas wordt gedroogd, hoe effectiever het schimmelvrij blijft. De tijdsduur dat het aas bewaard blijft, kan ook worden beïnvloed door de droge en vloeibare ingrediënten die in het aas worden gebruikt.

Klantenbegeleiding:

Dit product moet koel, droog en buiten direct zonlicht worden bewaard.

Korte beschrijving:
Deze hoogwaardige, bewezen vloeibare aasconserveringsmix is ​​exclusief voor CC Moore en kan op lage niveaus worden gebruikt om aas te stabiliseren en ze een 'houdbaarheid' te geven. Het is een heldere, geurloze, smaakloze, 100% visvriendelijke vloeistof die moet worden toegevoegd aan uw vloeibare ei, ter vervanging van 20-30% van de normale eierbehoefte bij het maken van houdbaarheidsboilies of hookbaits.