Preston Kit safe deluxe Preston Kit safe deluxe Preston Kit safe deluxe
Preston Kit safe deluxe Preston Kit safe deluxe Preston Kit safe deluxe
Preston Kit safe deluxe
Dit is de ultieme topkit voor de visser met een zeer veelzijdige en stabiele oplossing voor het opbergen van topkits en hengels.  De verstelbare  3-6-D OffBox Pro...

Artikelnummer

OBP/62

Gewicht   

0,000 KG

€ 101,75 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Dit is de ultieme topkit voor de visser met een zeer veelzijdige en stabiele oplossing voor het opbergen van topkits en hengels. De verstelbare 3-6-D OffBox Pro SnapLok rotatiearm geeft u de vrijheid om uw topkits onder elke hoek te positioneren, in de onmiddellijke nabijheid van uw doos of zijbak, belangrijk om ze dicht bij de hand te houden en obstakels aan de oever te vermijden.
De zachte EVA- roosterkop biedt plaats aan maximaal 12 topkits en de brede groeven maken het mogelijk om grotere secties te huisvesten, tot en met top 5-kits.
De kans dat uw topkits in de wind uitblazen wordt geminimaliseerd door de EVA- achterkop die ze stevig op hun plaats houdt. Deze achterkop heeft ook een stevige Pulla Bung-vriendelijke gleufvormige achterplaat, geschikt voor elke kit die u waarschijnlijk zult gebruiken.
Beide hoofden hebben geïntegreerde SnapLok Quick Release-inzetstukken, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd en de Deluxe KitSafe compact is wanneer hij wordt ingepakt.
De lengte en hoogte zijn beide instelbaar met behulp van de Quick Release Cams en ook standaard is een verstelbare stabiliteitsriem die is ontworpen om op een zwaar gewicht te klikken, zoals een grondvoerbak, deze extra ondersteuning geeft u extra gemoedsrust in extreme weersomstandigheden.
Standaard geleverd in een gevoerde draagtas en compatibel met beenprofielen met een diameter tot 36 mm.
Inserts geleverd - 30 mm rond, 25 mm rond, 23 mm OnBox