Herakles BLACK WEAPON REVENGE HBS720MH Herakles BLACK WEAPON REVENGE HBS720MH
Herakles BLACK WEAPON REVENGE HBS720MH Herakles BLACK WEAPON REVENGE HBS720MH
Herakles BLACK WEAPON REVENGE HBS720MH
Length: 7’2” - Action: Medium Heavy - Casting Weight: 1/4 ~ 3/4oz. - Line: 8~20lbs Technique: Long Jerk

Artikelnummer

CAHKBR08

Gewicht   

0,200 KG

€ 174,00 *
€ 87,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
BWR de evolutie van de soort. Zwart en agressief, maar vooral klaar en gevoelig. De specifieke hengelacties zijn het resultaat van jarenlang "vissen op de limiet" in meren en rivieren in heel Europa en daarbuiten. We besloten verder te gaan, met behulp van koolstof met hoge modulus, de meest innovatieve harsen en gevestigde Sea Guide-gidsen. Om een ​​hengelserie te maken ter vervanging van de Herakles USA-serie, waren de materialen niet genoeg, er was een ziel nodig. De wens om over de maximale limiet te gaan, uiteraard om te winnen!

De naam BW REVENGE drukt continuïteit uit met een voormalige hengelserie en de wens om wraak te nemen op die limieten die worden bepaald door de materialen die we met deze hengelserie hebben besloten te overwinnen. Elke actie is ontworpen, besproken en goedgekeurd om aan uw behoefte aan totale kwaliteit te voldoen. 
Het doel van Herakles is om te streven naar het beste.  
Herakles heeft een nieuwe serie ontwikkeld: De Black Weapon Revenge, deze vertonen zeer uitstekende resultaten.  Deze serie zijn licht, gevoelig, resistent, veelzijden en agressieve hengels.   De Black Weapon Revenge is ontwikkeld met zeer innovatieve componenten zoals de XOHG en XOQ Sea-Guide ringen, het handgreep is een van Japanse stijl wat het coole deel van een mix stijl en effectiviteit geeft.  Maar kijk niet alleen naar het uiterlijk van deze hengel, alhoewel deze zeer mooi oogt.  Het zijn echte hengels gemaakt met de beste ervaring en met de beste technologie.
Een juweeltje onder Herakles hengels.