REFLO POWER 100m REFLO POWER 100m
REFLO POWER 100m REFLO POWER 100m
REFLO POWER 100m
REFLO-  lijnen van Preston Innovations behoren tot de meest technologisch geavanceerde lijnen die beschikbaar zijn en zijn speciaal ontworpen en geselecteerd...

Gewicht   

0,100 KG

Verzendkosten

€ 6,00

€ 7,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

REFLO- lijnen van Preston Innovations behoren tot de meest technologisch geavanceerde lijnen die beschikbaar zijn en zijn speciaal ontworpen en geselecteerd voor vissen in het VK en Europa . Zoals je zou verwachten, zijn al onze lijnen getest op maximale prestaties en betrouwbaarheid.
REFLO Power , de snelst verkopende lijn in het VK, is uitzonderlijk sterk, soepel en duidelijk. Ontworpen met ingebouwde stretch maakt het ook een uitstekende lijn voor pole rigs. Verkrijgbaar in 14 maten. REFLO Power is snel de eerste keus onderlijn en onderlijn voor top wedstrijdvissers.
REFLO Power is perfect voor onderlijnen en onderlijnen. Verkrijgbaar in zwaardere maten van 0,24 mm en 0,26 mm voor moderne matchmethoden en vismaten.
REFLO Power is uitzonderlijk sterk, soepel en helder. Ontworpen met ingebouwde stretch maakt het ook een uitstekende lijn voor pole rigs. Verkrijgbaar in vele maten REFLO POWER lijn is snel de eerste keuze onderlijnlengte geworden voor top wedstrijdvissers.
Voor onderlijnen en pole rig-lijnen hoeft u niet verder te zoeken dan REFLO® Power ™ . Het is de meest verkochte onderlijnlijn van het VK en is ook perfect voor onderlijnen, daarom verkopen we het op spoelen van 100 meter. Helder en soepel, REFLO® Power ™ is ongelooflijk sterk vanwege zijn diameter en volledig betrouwbaar. Het is ook een taaie lijn die goed knoopt en bestand is tegen de beuken die het krijgt bij het vangen van grote gewichten. Schoten kunnen er ook op worden verplaatst zonder al te veel nadelige effecten. Alles bij elkaar genomen biedt REFLO® Power ™ het perfecte compromis tussen sterkte, diameter en taaiheid. En als bewijs van zijn prestaties en betrouwbaarheid, zelfs na meer dan 10 jaar op de markt te zijn geweest, is het nog steeds de best verkochte lijn.