Guru large umbrella / paraplu Guru large umbrella / paraplu Guru large umbrella / paraplu Guru large umbrella / paraplu Guru large umbrella / paraplu
Guru large umbrella / paraplu Guru large umbrella / paraplu Guru large umbrella / paraplu Guru large umbrella / paraplu Guru large umbrella / paraplu
Guru large umbrella / paraplu
Het ontwerpen van een grote brolly is een behoorlijk project geweest, en in overleg met het wedstrijdteam was duurzaamheid het belangrijkste om goed te krijgen.  Als vissers...

Artikelnummer

GB2

Gewicht   

0,000 KG

€ 129,95 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Het ontwerpen van een grote brolly is een behoorlijk project geweest, en in overleg met het wedstrijdteam was duurzaamheid het belangrijkste om goed te krijgen. Als vissers een paraplu opzetten, bevindt deze zich waarschijnlijk in ongunstige omstandigheden en moet deze op de proef worden gesteld!
De brolly is gemaakt van Deluxe waterdicht 210D materiaal, hoogwaardige waterdichtheid om de tand des tijds te doorstaan! De 8 mm glasvezelspaken zijn dik en extra duurzaam, zodat de paraplu in vorm en stevig blijft in wind en slechte omstandigheden! 
Over het algemeen geeft de 50-inch paraplu een enorme dekking van 2,2 m, genoeg om vissers de ruimte te geven om comfortabel te manoeuvreren in de bescherming van de paraplu, effectief te vissen, terwijl ze en hun uitrusting worden beschermd tegen de elementen.
De dikwandige grondspies van 19 mm is extra sterk, veerkrachtig tegen buigen en kan in ruw terrein worden geduwd, waardoor de algehele stabiliteit van de brolly na montage wordt verkregen. Dit wordt geaccepteerd door alle belangrijke accessoires voor zitkisten en paraplu-armen. Daarnaast heeft de paraplu 4 stuks zware, inschroefbare stalen haringen en verstelbare scheerlijnen om de paraplu in de wind te stabiliseren en vast te pinnen. 
Twee achterpen D-ringen om de achterkant van de brolly aan de grond vast te pinnen. De afneembare centrale paal heeft twee schroefpunten, zodat de brolly rechtop en zijwaarts kan worden vastgezet. 
Geleverd met draagtas met verstevigde bodem.
 

Belangrijkste kenmerken

  • Gemaakt van luxe waterdicht 210D materiaal
  • Hoogwaardige waterdichting
  • 8 mm glasvezel spaken
  • Paraplu van 50 inch
  • Biedt een enorme dekking van 2,2 m
  • 19 mm grondpen
  • Compatibel met alle belangrijke accessoires voor zitkisten en paraplu-armen
  • Heavy-duty inschroefbare stalen haringen inbegrepen
  • Geleverd met draagtas met verstevigde bodem