Colmic SEATBOX: TESLA X Blue Colmic SEATBOX: TESLA X Blue
Colmic SEATBOX: TESLA X Blue Colmic SEATBOX: TESLA X Blue
Colmic SEATBOX: TESLA X Blue
In de nieuwe Tesla kan elk van de 4 poten van Ø36 mm snel op hun plaats worden gezet door op een enkele knop te werken.  Dankzij een innovatief gepatenteerd...

Artikelnummer

PA0870

Gewicht   

0,000 KG

€ 660,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
In de nieuwe Tesla kan elk van de 4 poten van Ø36 mm snel op hun plaats worden gezet door op een enkele knop te werken. Dankzij een innovatief gepatenteerd Colmic-kruis ("Ultra Fast Regulation System") blijft de poot van Ø36 mm gefixeerd op de structuur van de mand en het is alleen het telescopische interieur dat beweegt, met nog meer voordelen die we opsommen.
Extreme snelheid bij het aanpassen van de positie van de bank op de grond.
Het is niet nodig om de positie van de accessoires die op de poten van Ø36 mm zijn aangebracht, opnieuw te rangschikken of aan te passen, omdat deze altijd in dezelfde positie vast blijven zitten. "Minimale grondhoogte".
We hebben de oude knop op de poot verwijderd voor de afstelling van de telescopische en op deze manier hebben we een afstand tussen de grond en de basis van het platform verkregen, gelijk aan slechts 10 cm.
Dit is gunstig voor het uitzicht en voor alle visserijen als geheel, aangezien dicht bij het water zijn in plaats van in het oog springend reliëf,
alleen voordelen met zich meebrengt en geen complicaties.

“High float visibility”
Wat betekent het uiteindelijk veel dichter bij de grond op de bank kunnen zitten?

De hoek die wordt gegenereerd tussen de ogen van de visser en de dobber wordt met maar liefst 12% verminderd, waardoor ook het brekingseffect dat licht en vloeistofoppervlak veroorzaken, wordt verminderd.
Dit alles impliceert een grotere zichtbaarheid van alles wat uit het water komt en dus ook van heel dunne antennes zoals die we door omstandigheden heel vaak moeten gebruiken.
Naast al deze technische kenmerken is de Tesla ook in de structuur herzien, juist om onnodige gewichten en bewerkingen te minimaliseren.
Snelle montage en lassen tot een minimum beperkt.
Voeten in stevige kunststof in plaats van metaal: dezelfde kenmerken en lager gewicht.
Nieuwe zijpanelen om de constructie te ondersteunen.
Nieuwe ergonomische en verlaagde stoel in ultralicht schuimmateriaal, om de cirkel rond het hele onderwerp te sluiten met betrekking tot de minimale hoogte vanaf de grond (minimum grond acht).
En tot slot, een blik die niemand anders kan dan opmerken. Dit is de Tesla.
4 POTEN 36 mm
Ergonomische stoel
1 Onderbak Box 37 x 25,5 x 2,5 cm
2 Frontale lades 29,5 x 18 x 3,5 cm
1 Onderladebak 40 x 28 x 3 cm
1 RBS-houder