Colmic SEATBOX: ZETA
Colmic SEATBOX: ZETA
Colmic SEATBOX: ZETA "X" (BLACK)
De nieuwe Colmic Zeta X-mand is volledig gemaakt van TIG-gelast AB 7000-aluminium en is een concentraat van lichtheid, betrouwbaarheid en esthetische zorg....

Artikelnummer

PA0808A

Gewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 6,00

EAN

8033312209207

€ 911,95 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
De nieuwe Colmic Zeta X-mand is volledig gemaakt van TIG-gelast AB 7000-aluminium en is een concentraat van lichtheid, betrouwbaarheid en esthetische zorg.
7 cm breder dan de mand Zeta S.
De 4 vaste poten van 36 mm (met intern telescopisch element met een diameter van 30 mm) bevestigd aan het frame, zorgen voor positionering op grondniveau en garanderen maximaal comfort tijdens het vissen.
De zithoogte kan met 2 of 3 cm worden verhoogd door simpelweg 4 diktes toe te voegen, zonder extra modules toe te voegen die de structuur alleen maar zouden verzwaren. 
Alle vormen zijn compatibel met die van de vorige serie.
Maar de Zeta Z is ook mooi om naar te kijken en ook nog eens uiterst functioneel.
De waterpassen die direct in de ronding van het frame zijn gestoken, de voeten die volledig op de draaibank zijn gemaakt, de borgschroeven, de extra comfortabele zitting in traagschuim, het ontwerp van de structuur, het schilderwerk en de zeefdrukken: elk onderdeel van de mand is speciaal ontworpen om niet alleen lang mee te gaan en maximale prestaties te garanderen, maar ook om het oog van degenen die vissen en degenen die kijken niet te vermoeien.

Colmic Zeta X: liefde op het eerste gezicht, liefde op het eerste gezicht.