Colmic SEATBOX: ZETA
Colmic SEATBOX: ZETA
Colmic SEATBOX: ZETA "S" (WHITE)
De nieuwe Colmic Zeta S is volledig gemaakt van TIG-gelast AB 7000-aluminium en is een concentraat van lichtheid, betrouwbaarheid en esthetische zorg. De 4 vaste poten van 36 mm (met intern...

Artikelnummer

PA0807A

Gewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 6,00

EAN

8033312209184

€ 899,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
De nieuwe Colmic Zeta S is volledig gemaakt van TIG-gelast AB 7000-aluminium en is een concentraat van lichtheid, betrouwbaarheid en esthetische zorg.
De 4 vaste poten van 36 mm (met intern telescopisch element met een diameter van 30 mm) die aan het frame zijn bevestigd, maken positionering op grondniveau mogelijk en garanderen maximaal comfort tijdens het vissen.
De zithoogte kan met 2 of 3 cm worden verhoogd door simpelweg 4 diktes toe te voegen, zonder extra modules toe te voegen die de structuur alleen maar zouden verzwaren. 
Alle vormen zijn compatibel met die van de vorige serie.
Maar de Zeta S is ook mooi om naar te kijken, maar ook uiterst functioneel.
De waterpassen die rechtstreeks in de ronding van het frame zijn gestoken, de voeten die volledig op de draaibank zijn gemaakt, de borgschroeven, de extra comfortabele zitting in traagschuim, het ontwerp van de structuur, het schilderij en de zeefdrukken: elk onderdeel van de mand heeft is speciaal ontworpen om niet alleen lang mee te gaan en maximale prestaties te garanderen, maar ook niet om de ogen van degenen die vissen en degenen die kijken te vermoeien.
Colmic Zeta S: liefde op het eerste gezicht, liefde op het eerste gezicht.