Sonubaits Fin perfect stiki method pellets -4mm
Sonubaits Fin perfect stiki method pellets -4mm

Als je de Method Feeder gebruikt, dan moet u er zeker van zijn dat uw pellets op de feeder blijven zitten tijdens de worp, tijdens de klap op het water en bij het landen op de bodem. De Vin Perfect...

Artikelnummer

S1790014 

Gewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 6,00 

EAN

 

€ 5,20 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Als je de Method Feeder gebruikt, dan moet u er zeker van zijn dat uw pellets op de feeder blijven zitten tijdens de worp, tijdens de klap op het water en bij het landen op de bodem. De Vin Perfect Stiki Method Pellets zijn behandeld met een speciaal bindmiddel dat bij contact met water wordt geactiveerd, en ervoor zorgt dat de pellets aan elkaar en aan de Method Feeder blijven kleven. Vanwege de kleine hoeveelheid water die nodig is om het klevende effect te activeren, betekent dit dat de pellets vrij hard blijven, zodat ze gemakkelijk op een Method Feeder kunnen worden samengeperst. U bent er zo zeker van dat de pellets perfect blijven zitten op de feeder.

Giet eenvoudig een zak Stiki Method Pellets in een kom, voeg 150ml (1/4 pint) water toe en roer tot al het water gelijkmatig is geabsorbeerd. De pellet is daarna klaar om te gebruiken in combinatie met de Method Feeder.