Sonubaits stiki F1 method pellets 2mm
Sonubaits stiki F1 method pellets 2mm

Als u de Method Feeder gebruikt, moet u er zeker van zijn dat uw pellets door de worp op de feeder blijven, stoten met het water en naar de bodem vallen voordat de breuk van de feeder het haakaas o...

Artikelnummer

S1800013 

Gewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 6,00 

EAN

5055977473635  

€ 5,20 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Als u de Method Feeder gebruikt, moet u er zeker van zijn dat uw pellets door de worp op de feeder blijven, stoten met het water en naar de bodem vallen voordat de breuk van de feeder het haakaas onthult.

F1 Stiki Method Pellets zijn behandeld met een speciaal bindmiddel dat bij contact met water activeert en ervoor zorgt dat de pellets aan elkaar en de Method Feeder blijven kleven. Vanwege de kleine hoeveelheid water die nodig is om ze te activeren, blijven de pellets vrij hard, zodat ze gemakkelijk op een Method Feeder kunnen worden verdicht en je kunt er zeker van zijn dat ze door de cast heen blijven, maar zodra ze de bodem raken, zal loskomen van de feeder.

Giet eenvoudig een zak Stiki Method Pellets in een kom, voeg 150 ml (1/4 pint) water toe en roer tot al het water gelijkmatig is opgenomen en de pellet is klaar voor gebruik met een Method Feeder.

F1 Stiki Method Pellets bevatten zeer goed verteerbaar, eersteklas vismeel samen met een lage hoeveelheid visolie en F1-smaak, waardoor ze de perfecte pellet zijn voor elke commerciële locatie en alle grove vis, met name karper F1’s en skimmers.