ASP Jiggin' spinner UV XL Firetiger 35gr

Gezien het gigantische succes van dit kunstaas hebben wij een groot aantal kleuren in het assortiment. Deze kleuren zijn specifiek gekozen aan de hand van de aanhoudende informatiestroom die wij va...

Artikelnummer

4341 1060 

Verzendkosten

€ 6,00 

EAN

8716851392202  

€ 8,90 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Gezien het gigantische succes van dit kunstaas hebben wij een groot aantal kleuren in het assortiment. Deze kleuren zijn specifiek gekozen aan de hand van de aanhoudende informatiestroom die wij van winkeliers en vissers kregen. Alle kleuren zijn getest en goedgekeurd door roofblei experts waaronder Henk Simonsz. Dit product heeft alles in zich wat een roofbleikunstaas aan bijzondere eigenschappen nodig heeft, zoals:

 • Ontzettend goed te werpen - weinig luchtweerstand en een relatief hoog gewicht ten opzichte van de grootte.
   
 • Door zijn slanke model heeft hij zeer weinig weerstand in het water waardoor hij op de snelstromende stukken toch recht-toe-recht-aan gevist kan worden, en niet zoals ander kunstaas door de sterke stroming volledig van zijn lijn afwijkt waardoor iedere worp dezelfde baan beschrijft.
   
 • Door zijn relatief kleine formaat is hij gemakkelijk door de roofblei te pakken waardoor missers zelden voorkomen.
   
 • Het kleine spinnerblad zorgt voor een extra juiste prikkeling (reflectie en ruis) om de roofblei tot aanbeet aan te zetten. 
   
 • Dit kunstaas is ook zeer attractief voor de baars en snoekbaars.