Garmin STRIKER™ 4cv

3,5-inch CHIRP fishfinder met GPS en ClearVü scanningecholood Gebruiksvriendelijke fishfinder met 3,5-inch kleurenscherm, ingebouwde, ultragevoelige GPS-ontvanger en Garmin CHIRP ClearVü™ scanningecho

Artikelnummer

 

Gewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

 

€ 249,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

De STRIKER 4dv fishfinder lokaliseert de vis sneller dan ooit. Fishfinders markeren uw hot spots, boothellingen en ligplaatsen om er gemakkelijk terug te keren. U kunt ook uw favoriete via-punten en routes delen met andere STRIKER en echoMAP™ combinaties. Deze fishfinder heeft bovendien een ingebouwde flasher en geeft snelheidsgegevens weer. Inclusief draai-/kantelsteun, CHIRP (77/200 kHz) echoloodtransducer plus materiaal voor bevestiging op spiegel en trollingmotor en kabel.

Ervaar de helderheid van CHIRP

De STRIKER 4dv wordt geleverd met Garmin CHIRP (77/200 kHz) transducer, waarmee helderdere en gedetailleerdere beelden worden verkregen van vis en structuren dan met traditionele 77/200 kHz transducers.

CHIRP gebruikt niet één frequentie, maar scant continu op een hele reeks frequenties, van laag naar hoog, en interpreteert elk afzonderlijk ontvangen signaal. Omdat de frequenties over een grotere bandbreedte meer informatie verschaffen, kan de CHIRP echoloodtechnologie scherpere visbogen maken met betere doelenscheiding.

Scherpe echoloodbeelden

Een Garmin ClearVü scanningecholood geeft u bijna een fotografisch, wijd beeld van wat er onder uw boot gebeurt. Structuren, onderwaterobjecten en vissen worden duidelijk weergegeven. Het traditionele Garmin CHIRP echolood en het ClearVü scanningecholood zijn gecombineerd in één transducer.

Visstekken markeren met ultragevoelige GPS

In tegenstelling tot gewone fishfinders beschikken STRIKER fishfinders over een ingebouwde, ultragevoelige GPS-ontvanger om uw huidige positie snel en nauwkeurig te bepalen en al uw bewegingen op het water nauwgezet te volgen. Bovendien kunt u met deze vfishfinder visrijke plaatsen markeren om deze later gemakkelijk terug te vinden. U kunt ook ligplaatsen, boothellingen en andere locaties markeren. Volg gewoon de op uw scherm aangegeven route om er op elk moment naartoe terug te keren.

Gemakkelijk navigeren met de via-puntenkaart

Dankzij de ultragevoelige GPS-ontvanger waarover de STRIKER serie fishfinders beschikt, kunt u uw positie zien ten opzichte van de via-punten die u hebt gemarkeerd. Gebruik de via-puntenkaart om locaties van takkenbossen, boomstronken en ligplaatsen weer te geven en te markeren en er naartoe te navigeren. De kaart is ook handig om uw weg terug te vinden naar de boothelling. 

Controleer uw snelheid op het scherm

Op het scherm van uw STRIKER fishfinder kunt u snel en gemakkelijk zien wat de snelheid van uw boot is. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk controleren of u uw vislijn sleept op de juiste snelheid voor het aas dat u gebruikt en voor een bepaalde vissoort. Het komt ook goed van pas om te controleren of u de juiste vaarsnelheid aanhoudt op plaatsen waar een snelheidslimiet geldt.

Verticaal vissen met ingebouwde flitser

De STRIKER is een alles-in-1 toestel met fishfinder en flitser. Als u stationair vist, bijvoorbeeld wanneer u vist op ijs of naar zonnebaars, kunt u met de ingebouwde flitser de bodemgesteldheid - stevig of modderig - zien, uw blinker of verzwaarde aas zien en zien op welke diepte de vis in de sonarstraal zwemt. U kunt zelfs zien hoe hoog uw blinker wordt opgehaald en hoe diep deze in het water zakt en of de vis er naartoe of vanaf zwemt.

Neem uw fishfinder overal mee naartoe

Een draagbare kit is verkrijgbaar om uw STRIKER fishfinder met GPS te beschermen en mee te nemen, bijvoorbeeld als u gaat kajakken, kanoën of ijsvissen. De kit omvat een waterdichte oplaadbare batterij met oplader, ingebouwd transducerkabelbeheer, geïntegreerde opslag en een zuignapsteun voor de transducer en drijver.