Preston SPACE STATION/ONBOX SHUTTLE Preston SPACE STATION/ONBOX SHUTTLE Preston SPACE STATION/ONBOX SHUTTLE
Preston SPACE STATION/ONBOX SHUTTLE Preston SPACE STATION/ONBOX SHUTTLE Preston SPACE STATION/ONBOX SHUTTLE
Preston SPACE STATION/ONBOX SHUTTLE
ONBOX SHUTTLE De Space Shuttle is een speciaal ontworpen transportwagen in de stijl van een kruiwagen, die is ontwikkeld om de zitkist te vervoeren met behulp van de extra converterstang...

Artikelnummer

SPST/09

Gewicht   

20,000 KG

Verzendkosten

€ 6,00

EAN

5055977438979

€ 165,00 *
€ 125,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
ONBOX SHUTTLE
De Space Shuttle is een speciaal ontworpen transportwagen in de stijl van een kruiwagen, die is ontwikkeld om de zitkist te vervoeren met behulp van de extra converterstang (meegeleverd). Het ontwerp biedt ook een grote bagage-laadruimte voor carryalls en een extra verwijderbare Utility Bag tussen de handvatten voor kleding, stokrollers enz. Daarnaast bevat het Shuttle-stuursysteem een ​​met schuim beklede dwarsbalk die kan worden gebruikt om foudralen voor hengels te ondersteunen. Zodra de Shuttle geladen is, stelt het ontwerp de visser in staat om met gemak een complete set uitrusting te vervoeren in vergelijking met traditionele zitkistkarren.
Dit is bereikt door de wielen direct onder het zwaarste deel van de geladen shuttle te plaatsen, waardoor een optimale balans ontstaat. De Shuttle kan snel worden gemonteerd en gedemonteerd om comfortabel in de meeste kofferbakken te passen.
TOTAAL GEWICHT - 9 kg