Preston Hardcase SUPERA LARGE ROD HOLDALL Preston Hardcase SUPERA LARGE ROD HOLDALL
Preston Hardcase SUPERA LARGE ROD HOLDALL Preston Hardcase SUPERA LARGE ROD HOLDALL
Preston Hardcase SUPERA LARGE ROD HOLDALL
Deze tassen en foedralen van hoge kwaliteit komen tegemoet aan de vereisten van de moderne sportvisser, ze zijn in gelijke mate zowel practisch als stijlvol vormgegeven. De Supera tassen en...

Artikelnummer

P0130060

Gewicht   

0,000 KG

€ 169,99 *
€ 85,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Deze tassen en foedralen van hoge kwaliteit komen tegemoet aan de vereisten van de moderne sportvisser, ze zijn in gelijke mate zowel practisch als stijlvol vormgegeven. De Supera tassen en foedralen zijn geconstrueerd van geavanceerd 840D materiaal dat simpelweg schoon te wrijven is, het materiaal is uitermate duurzaam en kan na afloop van een vissessie gemakkelijk schoon gemaakt worden, indien nodig. De tassen en foedralen zijn afgewerkt met hoge kwaliteit componenten, dit vanaf de ritssluitingen tot en met de isolerende voering die gekozen is voor de aastassen; veel items zijn voorzien van de bekende Hardcase bescherming. 

De Supera range is bedoeld voor sportvissers die op allerlei wateren vissen en omvat elk type tas of foedraal dat een sportvisser nodig mocht hebben; vanaf foedralen voor diverse soorten hengels tot aas- en werrpmolentassen plus alles daar tussenin. 

1.85 X 28 X 23cm