12BB - Belly Boat, type STEALTH NP 2018/2019 met opblaasbaare zitting&bodem (geen peddels)
12BB - Belly Boat, type STEALTH NP 2018/2019 met opblaasbaare zitting&bodem (geen peddels)

12BB Belly Boat, type STEALTH NP  is een "Special Edition"  "Customized" high end Belly Boat en daar mee een enorm stevige en stabiele belly boat gemaakt van sterk PVC met een materiaaldikte van 1,...

Artikelnummer

12bb-STNP-170x125-1.2pvc 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 510,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

12BB Belly Boat, type STEALTH NP  is een "Special Edition"  "Customized" high end Belly Boat en daar mee een enorm stevige en stabiele belly boat gemaakt van sterk PVC met een materiaaldikte van 1,2 mm. De Belly Boat is voorzien van een opblaasbare zitting en een extra opblaasbare bodem voor een hoge stevige zit.
Hierdoor is de BB ook bij koud weer en onder de zwaarste omstandigheden zeer goed te gebruiken. 

Verder is de Belly Boat voorzien van twee opbergtassen op de beide tubes met snelbevestigklips, een stabilisatie stang, deknet met meetlint (de stabilisatie stang zorgt voor het breedt houden van de tubes, waardoor er altijd voldoende bewegingsruimte is) en een bagage net achter de zitting.
De boot is opblaasbaar via 2 ongelijke luchtkamers, en voorzien van veiligheidsventielen. De zitting en bodem hebben beide een eigen ventiel, waardoor de BB uiteindelijk is uitgerust met 4 luchtkamers voor extra veiligheid.
Draagkracht van de 12BB.eu Belly Boten is de hoogste van de momenteel op de markt verkrijgbare V-vorm Belly Boten. De draagkracht van de 12BB, type STEALTH bedraagt ca. 180KG. 

De D-ringen zijn goed vastgezet met extra patches, de punten zijn verstevigd waardoor de BB goed rechtop te zetten is zonder kans op beschadiging en de gehele boot is voorzien van een extra stootrand. 

Kleur 12BB Belly Boat, type STEALTH NP - Zwart
Afmeting Belly Boat - ca. 170x125 cm
Gewicht - 13,9 KG

BB wordt geleverd incl. pomp met speciaal vulventiel en draagtas. 
Incl. opblaasbare bodem en zitting.