Spro Bait Shaft Blade & Bait

Lengte 1,80m Transp.Lengte 1,80m Gewicht 135gr Werpgewicht 20-85gr

Artikelnummer

2427 180 

Verzendkosten

€ 6,00 

€ 85,50 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bait Shaft kunstaashengels zijn rasechte werkpaarden. Deze baitcasters onderscheiden zich door hun opvallende, elegante looks en robuuste afwerking. De handgreep is speciaal gevormd om een uiterst comfortabele grip op de hengel en reel te garanderen tijdens het vissen. Heavy Duty X7 grafiet maakt deze hengels uitermate geschikt voor het ruigere werk.
 

Bait Shaft Blade & Bait (EX-) Fast 180/1
Korte en pittige baitcaster waarmee je kunt lezen en schrijven tijdens het vissen. Precies de juiste lengte om jerkbaits en blade-baits optimaal te presenteren.

Bait Shaft Classic Jerk (EX-) Fast 210/1
De extra snelle actie in combinatie met een werpvermogen van 40 tot 120 gram geeft je de veelzijdigheid waar je naar op zoek bent bij een klassieke jerkbait-hengel. Solide stok welke je het vertrouwen geeft om het gevecht aan te gaan met de grootste ‘esox’ in zijn soort.

Bait Shaft Swimbait (EX-) Fast 210/1
Het vissen met zware swimbaits is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hedendaagse visserij. Dankzij de extra stijve X7 grafiet blank is het maken van een zogeheten ‘figure eight’ met de zwaardere kunsazen zelfs een eitje.

Bait Shaft Swimbait (EX-) Fast 240/2
Een hengel welke het predikaat ‘muskyhengel’ meer dan verdient. Dit werpkanon van 2.40 meter geeft werkelijk geen krimp bij het wegzetten van grove brokken rubber en dito swimbaits zoals de BBZ-1 in 8 inch uitvoering.

Bait Shaft Big Bait (EX-) Fast 225/1
Zoals de naam wellicht doet vermoeden is dit de hengel die je nodig hebt als je met groot kunstaas aan de slag gaat. Zelfs met pluggen en spinnerbaits die flink weerstand geven, behoudt deze krachtpatser meer dan voldoende ruggengraat om de haak te zetten.

Bait Shaft Big Bait (EX-) Fast 240/2
Tweedelige, universele hengel met fenomenale actie voor het werpend vissen met middelzwaar tot zwaar 
kunstaas. Uiteraard ook geschikt om mee te trollen vanuit de boot.

NEW 2016