Ikiru Micro Jerk 50F TROUT
Ikiru Micro Jerk 50F TROUT

Ikiru Micro Jerk 50F De drijvende Micro Jerk 50 zijn voorzien van een speciale schoep waardoor ze sneller duiken. Daarbij laten deze pluggen zich bijzonder goed werpen en hebben ze een geweldige a...

Artikelnummer

4371-305 

Verzendkosten

€ 6,00 

€ 6,50 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Ikiru Micro Jerk 50F

De drijvende Micro Jerk 50 zijn voorzien van een speciale schoep waardoor ze sneller duiken. Daarbij laten deze pluggen zich bijzonder goed werpen en hebben ze een geweldige actie onderwater. Deze micro-plugjes weten precies hoe ze de roofvis zoals baars, roofblei en forel kunnen verleiden tot een aanval.

We hebben deze mini-pluggen ontworpen als langzaam drijvende modellen; ze duiken tijdens het binnendraaien en wanneer je stopt met draaien blijven ze even hangen en stijgen vervolgens langzaam weer naar de oppervlakte. Als een roofvis de plug volgt en het stopt plotseling blijft hij dus langer binnen het bereik van de vis… je kunt een aanbeet elk moment verwachten – zeker wanneer hij langzaam naar de oppervlakte ‘vlucht’. Een serieus spannend stukje kunstaas in een aantal geweldige, natuurlijke designs!